E-darilna kartica (e-gift card)

Darilna kartica SBD za vaše najbližje in prijatelje – odlično darilo za vse priložnosti!

10,00200,00

SKU N/A Kategorija

Opis

Delovanje E-darilnih kartic SBD Slovenija

Gre za e-kartice, torej kartice, ki jih prejemnik dobi na svoj e-poštni naslov, zato prosimo, da natančno preberete navodila. Če bi želeli natisniti kartico v fizični obliki, si jo lahko prenesete nekoliko nižje.

 

NAKUP

  1. Izberite željeno vrednost darilne kartice.
  2. Vnesite prejemnikov e-poštni naslov (če ne želite, da bi prejemnik kartico dobil takoj in bi mu jo radi posredovali vi, vpišite svoj e-poštni naslov in kartico bomo poslali na vašo e-pošto, potem jo lahko prepošljete ali natisnete).
  3. Vpišite vaše ime, da bo prejemnik vedel, kdo mu pošilja darilno kartico.
  4. Vpišite personalizirano sporočilo za prejemnika.
  5. Kartico dodajte v košarico in zaključite nakup kot z ostalimi naročili. Poštnina se vam samo za kartico ne bo obračunala. Plačilo nakupa darilne kartice je možno samo prek sistema Paypal ali po predračunu.
  6. Prejemnik bo kartico na svoj e-naslov prejel takoj, ko boste poravnali plačilo. Lahko se zgodi, da bo kartica shranjena v mapi “promocije”, če prejemnik uporablja Gmail.

 

KORIŠČENJE KARTICE

  1. Imetnik darilne kartice izbrane izdelke doda v košarico.
  2. V košarici je na desni, pod izračunom cene, vnosno polje za vpis številke darilne kartice. Po potrditvi se cena v košarici zniža za vrednost kartice.
  3. V primeru, da je bila nakupna vrednost manjša od darilne kartice, je preostanek vrednosti možno koristiti na naslednjem nakupu.

 

FIZIČNA DARILNA KARTICA

Če želite, lahko natisnete fizično darilno kartico in vanjo prepišete podatke, ki jih boste dobili na e-poštni naslov. V tem primeru ne pozabite kot prejemnika vpisati sebe, saj bo drugače prejemnik že videl kartico v svojem e-poštnem predalu.