Pogoji

Pogoji poslovanja

Prosimo, da pred uporabo spletnega mesta natančno preberete spodnje pogoje. Z uporabo spletne trgovine SBD Slovenija se strinjate s temi pogoji in s tem, da boste ravnali v skladu z njimi. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da z uporabo strani ne nadaljujete.

 

Informacije o upravljalcu spletnega mesta

Spletno mesto www.sbd-slo.si je v lasti in v upravljanju BE GREAT d.o.o., registriranega z matično številko 9294074000 in davčno številko 99161885 ter na naslovu Seničica 15b, 1215 Medvode, Slovenija.

 

Uporaba spletne strani

 

Intelektualna lastnina

SBD in SBD logotip sta registrirani blagovni znamki podjetja SBD Apparel Limited (podjetje, registrirano v Veliki Britaniji, z registracijsko številko 8452350, na naslovu Unit 5/6 Evolution, Advanced Manufacturing Park, Morse Way, Catcliffe, S60 5BJ.

SBD Apparel Limited je tudi lastnik licence in intelektualne lastnine spletne strani, trgovine in vseh na njej uporabljenih in objavljenih materialov. Ti materiali so zaščiteni z avtorskimi pravicami in zato njihovo kopiranje in deljenje brez soglasja ni dovoljeno.

 

Zasebnost

Za zagotavljanje čim boljše uporabniške izkušnje vas lahko na določenih straneh prosimo za osebne podatke, ki pa bodo uporabljeni samo za posebej navedene razloge in samo z vašo privolitvijo.

Vaše osebne podatke bomo potrebovali tudi v primeru oddaje naročila. Pri tem vas bomo prosili samo za nujne podatke. Številk plačilnih kartic ne hranimo. Nobenih osebnih podatkov v nobenem primeru ne delimo s tretjimi osebami.

Več o osebnih podatkih in zasebnosti si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

 

Piškotki

Več o piškotkih si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

 

Odgovornost za vsebine na spletnem mestu

SBD Slovenija ne odgovarja za morebitne napake v vsebinah na spletnem mestu in napake v ceni.

V kolikor je na spletnem mestu povezava, ki pelje na tretje strani, je ta objavljena samo z namenom informiranosti.

Pogoji nakupovanja

 

Plačila

Trenutno omogočamo 3 načine plačila naročil:

1. Neposredna bančna transakcija

Plačilo poravnate z nakazilom na naš transakcijski račun. Rok plačila so 3 delovni dnevi po oddaji naročila. Pri tem uporabite naslednje podatke:

  • BE GREAT d.o.o.
  • Seničica 15b, 1215 Medvode
  • Št. TRR: SI56 1910 0001 0396 126
  • Davčna št.: SI99161885 (poslovni subjekt je DDV zavezanec)
  • Kot referenco uporabite SI00 in ID (številko) naročila.

Naročilo ne bo odposlano, dokler plačilo ne bo zabeleženo na našem bančnem računu.

2. Plačilo po povzetju

Plačilo poravnate v gotovini neposredno ob dostavi. Zaradi dodatnih administracijskih stroškov se vam bo v tem primeru obračunal dodatni strošek 1,00 €, ne glede na vrednost naročila.

3. Plačilo preko sistema PayPal

Plačilo poravnate takoj po opravljenem nakupu s pomočjo vašega PayPal računa ali s kreditno kartico preko plačilnega sistema PayPal.

Dostava

Za več informacij o dostavi si oglejte stran Dostava.

 

Menjave in vračila

Za več informacij si oglejte stran Menjave in vračila.

 

Zaloge blaga

Zaloge blaga lahko nihajo. V primeru pomanjkanja zalog določenih zalog vas bomo o tem poskušali kar najbolj ažurno obveščati. V primeru pomanjkanja zalog kupljenih izdelkov vam lahko po želji naročilo prekličemo brez dodatnih stroškov.